Over Renaud Witgoed

Bij Renaud komt u terecht in een familiebedrijf, waar service en klantvriendelijkheid voorop staan. Wij beschikken over een professioneel team van adviseurs en monteurs. Hierdoor kunnen wij antwoord geven op al uw vragen en de ondersteuning bieden die u nodig heeft.

 

Ook als u snel een nieuw apparaat nodig heeft kunt u bij ons terecht. Ons magazijn biedt genoeg ruimte voor een grote voorraad van onze producten. Hierdoor kunnen wij snel uw product leveren en heeft u ook de mogelijkheid om zelf uw nieuwe apparaat op te halen. Vraag hiervoor naar onze afhaalkorting!
Wilt u liever uw apparaat bij uw laten bezorgen? Onze bezorgdienst helpt u graag en zorgt voor een deskundige installatie. Ook nemen wij uw oude apparaat en het verpakkingsmateriaal graag mee.

 

In onze witgoedwinkel in Wormerveer staan onze medewerkers voor u klaar om meer informatie te geven en bent u van harte welkom. Wij geven u graag deskudig advies over onze producten en welke het beste bij uw wensen past.

Renaud, een écht familiebedrijf

Vanuit de garage bij hem thuis richtte Dhr. E. Renaud op 1 april 1977 het bedrijf Renaud op. Doordat het bedrijf al snel een groot succes was, werd hij ondersteund door zijn broer en samen legden zij de bouwstenen voor succesvol familiebedrijf. In de eerste periode werd Renaud vooral ingehuurd om reparaties uit te voeren en kwam het verkopen van nieuwe apparaten nog niet vaak voor. Al gauw bleek er steeds meer behoefte te zijn aan het kopen van nieuwe apparaten. Hierdoor opende in 1983 Renaud haar deuren aan de Wandelweg in Wormerveer en is sindsdien een begrip in de Zaanstreek.
40 jaar na het openen van haar deuren heeft Renaud haar showroom uitgebreid. Hier zijn wij nog steeds erg trots op en daarom nodigen wij u graag uit om ons gevarieerd aanbod te komen bekijken.