Verkoopmedewerker Witgoed 24-32 uur

Wij zijn een gezellig bedrijf met een hecht team. Wij gaan voor service, de klant volledig ontzorgen. Wij willen adviseren, helpen en inspireren. Daar gaan wij heel ver in. Als verkoper heb je daar een belangrijk aandeel in. Je snapt wat klanten belangrijk vinden. Je geeft ze het beste advies omdat je goed naar ze luistert. Maar ook omdat je alles weet over onze producten én op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektronica in de breedste zin. Dankzij jouw vakkundige hulp en persoonlijk advies gaat de klant altijd tevreden de deur uit. En daar krijg jij een voldaan gevoel van. Dan zoeken wij jou!

 

Je bent klantvriendelijk
Je stelt de klant centraal, denkt mee, weet de klant te verrassen en staat altijd klaar met persoonlijk advies. Kortom: je zorgt dat klanten zich welkom voelen en graag kopen.

Je bent een enthousiaste verkoper
Je luistert goed naar de wensen van de klant en je vraagt door. Je geeft de klant passend advies en weet mensen enthousiast te maken over de producten. Je maakt mensen bewust van het gemak dat de producten met zich meebrengt en hoe ze daarvan kunnen genieten.

Je hebt een commerciële instelling
Het behalen van doelstellingen geeft je een kick. Jouw uitdaging: verkoopresultaten boeken. Dit doe je samen met je collega’s en het team.

Je bent veelzijdig
Je zorgt ervoor dat de winkel er pico bello uitziet en dat producten demonstratieklaar zijn. Je maakt afspraken met de klant en komt deze ook na. Ook zorg je voor een juiste planning van de bezorging, installatie en aftersales.

Wat vragen we?

  • Je bent beschikbaar tussen de 24 en 32 uur per week.
  • Het liefst ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de elektronica/retail.

Wij bieden:

  • Een marktconform salaris, een zeer gezellig team.
  • Je krijgt de ruimte op jezelf te ontwikkelen en veel te leren.
  • Bij ons voelt het als thuiskomen.

Heb je interesse bel of mail ons dan.

info@renaudwitgoed.nl of bel 0756212108

Renaud Witgoed B.V.

Wandelweg 41

1521AB Wormerveer